Project

General

Profile

Bug #6235

Создание теста с помощью Create test не привязывает тест к выбранному узлу

Added by Viktoria Kopach almost 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
08/20/2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Detected in build:
0.19.230
Platform:
Windows x64
Published in build:
0.19.234

Description

На требовании вызываем Create Test -> New TTCN test -> выбираем папку расположения теста и указываем имя теста -> выбираем целевой узел -> просматриваем текст теста -> OK. Ожидается, что в отчете о покрытии целевой узел будет отображаться как покрытый. На деле он отображается как непокрытый.

History

#1

Updated by Denis Kildishev almost 4 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Исправлено в r4423 и r4421

#2

Updated by Alexey Khoroshilov almost 4 years ago

  • Target version set to 0.19
#3

Updated by Denis Kildishev over 3 years ago

  • Published in build set to 0.19.231
#4

Updated by Viktoria Kopach over 3 years ago

Смогу проверить после того, как исчезнет проблема: http://forge.ispras.ru/issues/6337

#5

Updated by Denis Kildishev over 3 years ago

  • Published in build changed from 0.19.231 to 0.19.234
#6

Updated by Viktoria Kopach over 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Verified
#7

Updated by Anastasia Tugaenko about 3 years ago

  • Status changed from Verified to Closed

Also available in: Atom PDF